2011. november 1., kedd

Fekete alkalmi nadrág 11-12év - Jelenlegi ára: 200 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Kislányaim szebbnél-szebb ruháit teszem fel eladásra, csak olyanokat, amit magam is szívesen ráadnék gyermekemre! Ha a ruháknál hibát észlelek esetleg, azt a leírásban jelzem! Nézd meg a többi aukciómat, ha van egy kis időd, egyben jobban jársz postaköltségileg is! : -)
Sikeres licitálást mindenkinek!
Nagylánynak alkalmi nadrág  11-12 évesnek. Nagylányos szabással, elején kötővel, elöl 2 zsebbel. Derékb. 25-33  cm, hossza 93 cm, b. szár 69 cm. Nem találtam rajt foltot, szép állapotú! Színe élénk fekete - nem mint a képeken! : -( Súlya 240g.
Az aukció megnyerése esetén kérlek 1 héten belül rendezd a vételárat, ellenkező esetben negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket! Licitet nem törlök és simán csak és kizárólag a vevő saját felelősségére adok  fel levelet! Aukciókat összevárhatsz, de ebben az esetben is ügyelj az 1 hét határidőre,   szívesen összerakom számodra a csomagot és természetesen egyben postázom majd. Az aukció megnyerése után az utaláshoz szükséges adatokat a rendszer küldi a vásárlási értesítőben!   Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 16:28
. Fekete alkalmi nadrág 11-12év - Jelenlegi ára: 200 Ft

Fontos