2012. január 16., hétfő

Pál Tamás: Abszurdisztán - Jelenlegi ára: 1 600 Ft +

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. AbszurdisztánA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
Az antiutópikus politikai szatíra főhőse Stanley magyar újságíró, akit főnöke azzal bíz meg, hogy tudósítson a svájci részecskegyorsítóból. Ám alig érkezik meg, a bájos bolgár újságírónő társaságában elköltött vacsora alkalmával hirtelen furcsa érzés veszi hatalmába. Stanley egy féregjáraton át egy másik univerzumban találja magát. Balszerencséjére Abszurdisztánban landol, ahol a nép nagy vezére, Pinokkió elvtárs épp nagyszabású deformokra készül. Ám Stanley balvégzetére éppen a nép büszkeségére, az alsóbögyörősi Pannon Pumára zuhan, amely kileheli lelkét. Hősünket ketrecbe zárják, de egy újabb abszurd véletlen folytán kiszabadul, és új identitást nyer Alsóbögyörős Pinokkió elvtárs által szabadon kiválasztott Polgármester elvtársától. Ferire keresztelik, arra a névre, amelyet minden férfinak viselnie kell (a nőket kivétel nélkül Klárinak nevezik), akárcsak a fülvédőt. Ez utóbbit Pinokkió elvtárs rendelte el emberiességi okokból, tudniillik, hogy az emberek nehogy megsüketüljenek a gazdasági növekedés óriási dübörgésétől. Stanley, azaz, Feri tehát a sors különös kegye folytán beléphet a Helyes Intelligens Manusok Pártjába és H. I. M. -tagként kénytelen átvészelni Pinokkió elvtárs újabb ötletének megvalósulását. Mivel Abszurdisztánban legfőbb érték az ember, az ország vezetői úgy döntenek, hogy a lakosságot fogják exportálni. Mire hősünk észhez tér, rádöbben, hogy ő az egyetlen túlélője az országos valóságshow-nak, még jó, hogy csak rémálom az egész, amiről Irina kedves mosolya győzi meg a kórházi ágyon. A korunk politikai viszonyait kifigurázó mű elsősorban a jobboldali érzelmű olvasók rokonszenvével fog találkozni. ISBN: 978-963-88331-0-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 21:31
. Pál Tamás: Abszurdisztán - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos