2011. december 28., szerda

Tupperware Mikrószálas Törlőkendő Üveg felületekhe - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

A Tupperware kialakított egy magas színvonalú, élénk színekben pompázó mikrószálas törlőkendő családot.
Mi a mikrószál? Az ember által előállított legpuhább, de mégis rendkívül tartós anyag. Az 1980-as években fejlesztették ki. A mikrószál terminológiája ultra könnyű, ami hétköznapi értelemben azt jelenti, hogy kétszer finomabb, mint a selyem, háromszor finomabb mint a pamut, nyolcszor finomabb mint a gyapjú és százszor finomabb mint az emberi haj.
Nagy segítséget nyújtanak Önnek a Tupperware Törlőkendői, melyeket a lakásban található különböző terek és felületek tisztán tartására alakítottak ki.
Vásárolja meg mindegyiket, hogy könnyen vegye a takarítás akadályait! Garantáltan jó minőséget kap, mely nagyon megkönnyíti munkáját. Nem
kell tisztítószerekre kidobnia pénzt.
Minden kendőn jelölve van hogy mire használható
A türkisz kék szinű kendő Üveg felületekhez 2690. - Ft
Rövid és sűrű szövésű, ha felülről rá nézünk olyan, mint egy mikró "gofri" felülete. A szövésnek és a csomózásnak /mélyedéseknek/ köszönhetően kiválóan alkalmas ablakok mosására, üveg és tükör felületek tisztítására.
Magas nedvszívó képessége gyors száradást és csík- és maszatmentes
Puha, bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít, amely kiválóan alkalmas Tupperware edények, tálak illetve tányérok, kerámia tálak tisztítására és mosogatás utáni törlésére. Nagy méretének köszönhetően sokkal hosszabban lehet használni mint egy hagyomás
felületet eredményez. Ezen törlőkendő megvédi ablakai, üveg képei, bútorai és tükre felületét.
Továbbá kapható még:
A narancssárga színű kendő Tálak és Tányérokhoz 2690. - Ft a képen a negyedik kendő. Puha, bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít, amely kiválóan alkalmas Tupperware edények, tálak illetve tányérok, kerámia tálak tisztítására és mosogatás utáni törlésére. Nagy méretének köszönhetően sokkal hosszabban lehet használni mint egy hagyományos törlőkendőt, így időt és energiát takarít meg.
A piros színű törlőkendő a Konyhai Felületekhez 1790. - Ft
Klasszikus mikroszálas törlőkendő szövésű és kialakítású, amely 80 % polyestert és 20 % polyamidot tartalmaz egyéb speciális kialakítás nélkül, a különböző konyha felületek tisztántartására. Csík és foltmentesen tisztít szárazon és nedvesen egyaránt. Használat során tökéletesen eltakarítja a különböző port és a koszt a felületről. Ez a kendő természetes statikus kisugárzásának köszönhetően mágnesként vonzza magához a port. Kiválóan alkalmas konyha pult, étkező asztal, mikrohullámú sütő és egyéb konyhai illetve étkezőben található felületek takarítására. Mindegyik törlőkendő közül ezt fogja a legtöbbször használni.
A kék színű törlőkendő rozsdamentes felületekhez 1. 790. - Ft
Különleges szövésű, ami kifejezetten rozsdamentes illetve fém felületek tisztán tartására lett kifejlesztve. A tökéletes csillogás és polírozás érdekében a kendő rövid, feszes szövése, mintázatának kialakítása nem annyira "éles ill. elválló" mint a többi kendőnél. Ezen törlő kendő száraz fém és rozsdamentes acél felületek fényesítésére ajánlott ezért alacsonyabb a nedvszívó képessége a többihez képest, Méretében és szövésében kiválóan alkalmas a Tupperware Mesterszakács edények, evőeszközök és kések fényesítésére illetve egyéb fém eszközök és tárgyak csillogóvá varázsolására.
Fix áras termék !!!


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 22:16
. Tupperware Mikrószálas Törlőkendő Üveg felületekhe - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Fontos