2011. szeptember 28., szerda

Swarovski+Zafír fülbevaló új! fehérarany kék - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

Kő:    Austrian Swarovski Crystals (fehér kis kövek)
Kék kő ZAFÍR
Lelki hatásai
A zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Azontúl erősíti az erényeket, valamint hozzásegít őszintének és egyenesnek maradni az életben. Több céltudatossággal áld meg bennünket, hogy nekilássunk kívánságaink, igényeink és céljaink megvalósításához.
Azok az emberek, akik hajlamosak a haragra, a nyakuk körül viseljenek egy zafír amulettet, ami megóvja őket a gyakori érzelmi kitörésektől. A zafír viselőjét a hivatásban és az iskolában megóvja a koncentrációs és tanulási nehézségektől, vizsgadrukktól.
Fizikai hatásai
Segít hajhullásnál, bőrbetegségeknél, idegfájdalomnál, reumánál, fejfájásnál, köszvénynél, kólikánál, gyomorégésnél, krónikus fájdalmaknál, fülpanasznál, az állkapocs-, homlok- és melléküregek betegségeinél. Erősíti a látást, csökkenti a vérzést és az isiász-fájdalmat.
Egyéb jellemzők
Már a görögök a bölcsesség, a hűség, eszesség és a tiszta ész köveként tisztelték a zafírt. Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot. Az új Jeruzsálem egyik alapköveként már a bibliában is megemlítették a zafírt.
A gyöngyök nem veszítenek a fényükből, minőségük fölülmúlhatatlan!
Felszínük nem pattogzik le!
A bevonat nem színeződik és nem kopik!
Új termék!
Anyag:     fehérarany bevonat
Szín: kék
Mérete:   1. 3cm,
Szélessége: 0. 6cm
Ajándék dobozban küldöm.
Szállítási idő: 10nap (Angliából érkezik hozzám)



Jelenlegi ára: 3 850 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 18:07
. Swarovski+Zafír fülbevaló új! fehérarany kék - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

Fontos